Geen producten in uw winkelmandje

Over Beelen

Beelen is een gezond en succesvol Nederlands bedrijf, opgericht in 1992 door Wim Beelen. Wij zijn gestart als detacheringsbureau in de sloop, – infra en bouwsector. Door ons ondernemende en doortastende karakter, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt met een omzet van 130 miljoen euro en meer dan 400 medewerkers.

De snelst groeiende recyclaar en het grootste sloopbedrijf

Wij zijn de snelst groeiende recyclaar van Nederland en marktleider op het gebied van sloopwerken. Ook verwijderen wij asbest en zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsafval. Met locaties door het gehele land aan het water zorgen wij  dat onze klanten optimaal bediend worden.

Maar liefst 99,45% wordt weer nuttig toegepast!

Beelen staat voor het sluiten van de materiaalcirkels. Al meer dan 25 jaar werken wij samen met onze opdrachtgevers en partners aan het hoogwaardig hergebruiken van materialen en bouwstoffen die vrijkomen bij onze projecten.

Ons ingezamelde (sloop)afval wordt voor 99,45% weer nuttig toegepast. Dit is uniek in Nederland en hier zijn we trots op! Tegelijk nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus en blijven we zoeken naar nieuwe innovaties en samenwerkingsmogelijkheden.